Accento-Art

Art Management & investment


Kunst Kopen… Of Investeren

Natuurlijk kan het zijn dat u vragen heeft over onze Accento-Art collectie. Het zijn immers day-shots van werken die we te koop hebben of gehad hebben. Voor juiste informatie vul je gewoon ons e-mail document in en wij bezorgen u binnen de korste mogelijke tijd de beschikbaarheid met alle informatie die u nodig hebt om het werk aan te kopen. U kan op zoek zijn naar werken die wij niet in onze galerij hebben opgenomen, maar wel de kunstenaar tonen! Na een klein telefoontje weten we exact wat er nog in stock is en aan welke prijzen de kunstenaar wil verkopen. Voor andere door u aangegeven kunstenaars verzekeren wij u het juiste opzoekwerk te kunnen leveren.

INVESTEREN IN KUNSTWERKEN met ART-BOX?

Vooreerst willen wij terugkomen bij onze eigen competenties. Investeringsdossiers zijn beperkt door onze mogelijkheden. Wij prospecteren, analiseren en integreren kunstwerken in een waardeportefeuille volgens een, vooraf vastgelegd ART-BOX model. De groeimogelijkheden door verkoop en aankoop zijn per evidentie mogelijk. Het beheer ligt volledig in de handen van de investeerder. Wij zullen vanzelfsprekend tegen een vastgestelde fee, adviseren en bijstaan in beslissingen voor de meest waardevolle en dynamische samenstelling van de aard en hoeveelheid kunstwerken.

Het ART-BOX concept ontwikkelen wij alleen voor kunstinvesteerders die een waardevolle kunstportefeuille willen opbouwen binnen een duidelijk afgesproken financieel plan. Wij stellen de nodige experten aan inzake echtheid. Er wordt steeds gewerkt binnen het wettelijk kader.

Kunst Verkopen

Hebt u misschien interesse om werken uit uw kunstverzameling te verkopen, aarzel niet ons hierover aan te spreken. Onze jarenlange professionele ervaring heeft steeds tot succes geleid! Door de kennis en het voortdurend opvolgen van de marktprijzen verzekeren wij U dat U het werk aan de juiste prijs op de markt kunt plaatsen.

Kunst Uitlenen

Accento-Art heeft inderdaad talrijke goede kunstwerken voor kantoor of bedrijfsdecoratie! Wij kunnen dat doen voor een korte beperkte periode met een maximum van een 3 jaar uitleenovereenkomst! Ideaal voor openingen van kantoren, restaurants of opendeurdagen van bedrijven. Er zijn eveneens een reeks kunstenaars die er zelf om vragen in het uitleensysteem te stappen, op voorwaarde dat er regelmatig de afgesproken huurgelden RECHTSTREEKS aan de kuntenaar betaald worden tot het ogenblik dat de aankoopsom volledig vereffend is. Het werk wordt dan het uwe! Accento-Art neemt in deze gevallen uitsluitend een éénmalige commissie op de volledige geschatte waarde.

Op het einde van de overeenkomst zullen de noodzakelijke evaluaties over de staat van de terug komende werken gemaakt worden. U kiest om de werken in uitleen afzonderlijk te verzekeren binnen uw eigen bedrijf waarmee een eventuele schade aan het werk verzekerd kan worden. De werken kunnen eveneens door onze zorgen opgehangen worden mits een duidelijke vooruit gemaakte prijsofferte. Bij uitleenovereenkomsten voor een termijn van max. drie jaar kan u indien gewenst rekenen op één of twee vervanging van de werken.

Kunst Event

Kunst is voor vele bedrijven een belangrijk communicatieplatform, kunst brengt mensen dichterbij, kunst bouwt aan het imago en is vaak een derde dimensie voor producten of diensten. Het uitreiken van Awards, overwinningen of behaalde resultaten wordt vaak beloond met een kunstobject. Accento-Art heeft voor vele bedrijven prachtige kleine kunstwerken gecreëerd in samenwerking met vele kunstenaars die als waardevol worden gedragen door zij die het ontvangen hebben.

Menige events van bedrijven werden opgebouwd door of in relatie met kunst. Het concept organisatie en uitvoering wordt volledig door ons team uitgevoerd. Prachtige events werden reeds georganiseerd voor ABN Amro Bank, Black & Decker, Douwe Egberts enz.

Corporate Kunst Magazines

Het publiceren van kunst in uw corporate magazine of met uw marketing staff naar een belangrijke tentoonstelling in Parijs gaan... dat is puur genieten!!!

Door de samenstelling van kunstenaars kunnen we prachtige kunst ontwikkelen onder vorm van litho’s, multiple bronzen juwelen, kristal enz. Of kiest u liever voor atelierbezoek als event... Steeds zoeken we naar de meest interessante kunstenaars die ons de garanties kunnen geven om de uitvoeringen en events te realiseren binnen de gestelde budgetten en timings. Wat kan allemaal? De kunstrubrieken van uw corporate magazine zijn een zeer gewaardeerd item.

Het bezoeken van kunststeden waarbij wij u georganiseerde kunstroutes aanbieden of samen met uw sales team een belangrijke kunsttentoonstelling bezoeken in Parijs of Berlijn... dat is toch kunstbeleving op het hoogste niveau!

Kunst Veilingen

Door onze professionele kennis van zaken worden er kunstcollecties aangeboden aan veilingen in binnen- en buitenland. Particulieren die enkele werken wensen te verkopen, kunnen het ganse jaar een aanvraag indienen tot deelname. Accento-Art behoudt het recht zelf te beoordelen welke werken in veiling geplaatst worden.