Accento-Art

Art & Promotions


Kunst doet iets!

Omdat kunst en communicatie een steeds belangrijker plaats in de maatschappij krijgen, heeft Accento-Art sinds jaren een grote kennis van kunst & marketing in huis. Vele bedrijven hebben ART als een waardevolle marketing tool gebruikt in en tijdens product presentaties, incentives, verpakkingen en promotionele sales campagnes.

Juist die intense samenwerking met sommige kunstenaars stelt ons in staat de mooiste creatieve concepten aan te bieden en vooral geïntegreerde Art-publishing te creëren, waardoor de meest boeiende corporate events, tentoonstellingen en incentives een onnavolgbaar success hebben. Hebt u zin om een kunsttentoonstelling in uw bedrijf te organiseren of een mooi kunstwerk te creëren ter afscheid van uw CEO, CFO enz.

Of zelfs een waardevol personeelslid, dan mag dit geen enkel probleem worden. Wij hebben niets in onze schuif liggen buiten de ideeën die vorm krijgen en een reeks kunstenaars die bereid zijn met ons die opdracht tot een briljant einde te brengen. Of hebt u zin een eigen kunsteditie te publishen met een thema dat uw bedrijfsvisie ondersteunt, dan zitten wij op de eerste rij. Onze moedermaatschappij is immers op marketing en productie een zeer erkend agentschap, waar woorden in daden vertaald worden.

Referenties: ABN AMRO Bank, Heineken, Unilever, Black&Decker, Douwe Egberts, ISS, Menouquin, Media Markt, enz.